VERHOOG JE CONVERSIE MET JE TEKSTEN

Heb je een goed idee die je niet onder woorden kan brengen? Of heb je een andere tekstuele uitdaging, maar is schrijven gewoon niet je ding? Of het nu gaat om blogs, artikelen voor een tijdschrift, een voorstel, brochures, flyers, webteksten of nieuwsbrieven, ik zorg voor wervende en pakkende verhalen. Daarbij stem ik je verhaal af op de gewenste doelgroep en de tone of voice van je onderneming. Zo zorg ik ervoor dat je teksten je conversie verhogen.

WAAROM MET MIJ SAMENWERKEN

Vergroot je conversie

Kwaliteit

Wervende, pakkende teksten zijn nog niet zo makkelijk geschreven. Maar met een tekstschrijver ben je zeker van een specialist. Van iemand die weet hoe je ijzersterke verhalen schrijft en converterende teksten maakt.

Optimalisatie van je conversie

'SEO-proof'

In dit digitale tijdperk is zichtbaarheid de grootste uitdaging. Maar door je verhaal SEO-proof te maken, zorg ik voor een sterke indruk en voor hoge vindbaarheid van je (web)teksten.

Conversie van teksten

Effectiviteit

Als tekstschrijver weet ik hoeveel tijd er in het schrijven van pakkende teksten zit. Dat is tijd die je kan steken in andere belangrijke zaken. Dus bespaar jezelf de tijd door het werk aan mij uit te besteden.

Teksten en conversie

Doelgroep

Door middel van een doelgroepanalyse, kom ik erachter welke schrijfstijl ik moet toepassen. Cruciaal als je wilt dat je verhaal de juiste lezers en bezoekers trekt naar je website of content.

tekstuele conversie

Onderzoek

Zonder onderzoek geen kwaliteit of conversie. Daarom zorg ik voor concreet onderzoek om de nodige informatie te vergaren en voor een goede onderbouwing. Alles om van jóuw ideeën de beste verhalen te schrijven.

conversie optimalisatie

Converteren

Sterke verhalen blijven hangen, activeren je lezers en converteren naar volgers, kopers of abonnees. Ik schrijf verhalen die groei realiseren, die aanzetten tot handelen en die zorgen voor omzet.

VERHALEN AFGESTEMD OP JE DOELGROEP

Of het nu gaat om online of offline teksten, om je doelgroep te bereiken moeten je verhalen zijn afgestemd op je lezers. De inhoud van je verhaal is daarin minstens zo belangrijk. Als je teksten niet goed leesbaar zijn, zal je doelgroep snel afhaken. 

Ik doe altijd een doelgroepanalyse om te voorkomen dat je verhaal je doelgroep niet bereikt. Het is zonde om potentiële klanten of lezers mis te lopen als je een goed idee of product hebt. Daarom doe ik altijd grondig zoekwoordenonderzoek zodat ik de juiste keywords kan toepassen in je teksten. 

Wil je meer zichtbaarheid en meer lezers aantrekken? Door SEO geoptimaliseerde teksten te schrijven zorg ik ervoor dat je verhalen meer conversie opleveren. Wil je offline meer lezers aantrekken? Ik stem je verhaal af op je doelgroep. Daarmee ben je zeker van (nieuwe) lezers die blijven hangen.

 

JA, DIT WIL IK

HOE IK TE WERK GA

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke band met mijn opdrachtgevers. Daarmee kan ik me veel beter verplaatsen in je schoenen. Door een kennismaking leer ik jou en je organisatie beter kennen. Ook breng ik al je behoeften in kaart en zorg ik ervoor dat ik genoeg weet om aan de slag te gaan. Verder zie het proces er als volgt uit:

- Doelgroepanalyse & zoekwoordenonderzoek
- Schrijven van concepten
- Correctierondes
- Verwerken van de feedback
- Redigeren van de tekst
- Oplevering van de opdracht

DIT ZEGGEN KLANTEN

ANDERE DIENSTEN

Benieuwd naar mijn andere diensten?

 

WEBTEKSTEN

Om goed te scoren in de zoekmachines zullen je webteksten SEO geoptimaliseerd moeten zijn. Ik zorg dat je webteksten goed vindbaar zijn.

DIT WIL IK

REDIGEREN

Voorkom dat je bezoekers en klanten misloopt omdat je teksten te veel fouten bevatten of niet goed geschreven zijn. Laat je teksten door mij redigeren.

DIT WIL IK

PRODUCTTEKSTEN

Je hebt een prachtige webshop, maar je producten worden niet gevonden in Google. Zonde! Want een mooie webshop verdient het gezien te worden.

DIT WIL IK

VERTALINGEN

Heb jij ambities die ook buiten onze landsgrenzen reiken? Dan heb je wel (web)teksten nodig die ook zichtbaar zijn voor internationaal publiek.

DIT WIL IK

WIL JE JE CONVERSIE VERHOGEN?

Heb je een ijzersterk idee, concept of product, maar weet je niet hoe je voor tekstuele aantrekkingskracht moet zorgen? Laat het aan mij over. Ik zorg voor teksten die converteren en verhalen die aanslaan bij je doelgroep. 


team

Sander van Rijn

Oprichter NUBIS/STUDIOS.

Ik ben te bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail: info@nubisstudios.com
Tel: +31 (0)6 14 58 59 51