VISIE VAN NUBIS/STUDIOS.

Je kent vast de uitdrukking: ‘Je moet het ijzer smeden als het heet is’. Dat geldt ook zeker voor je onderneming. Want wanneer de kans zich voordoet om die ene klant binnen te halen, die ene leverancier aan je te binden of die investeerder aan te trekken, dan grijp je die. Maar hoe vervelend is het als je die kans misloopt omdat je webteksten niet pakkend of aantrekkelijk genoeg zijn. Of omdat je verhaal simpelweg niet overtuigend genoeg is. Of nóg erger; je bedrijf wordt helemáál niet gevonden en gezien door je ideale klanten of partners. Simpelweg omdat je website zichtbaarheid mist en niet goed naar voren komt in de zoekmachines.

Om ‘ijzer te smeden’ is vuur nodig. Datzelfde geldt voor je teksten. Om succes te behalen, of dat zich nu vertaalt in euro’s of in abonnees, heb je zichtbaarheid nodig. Want wie niet gevonden wordt, converteert niets. En om het zogeheten ijzer te smeden, heb je vlammende verhalen nodig die de harten van je potentiële klanten of partners laten smelten. Voorzien van een goed staaltje SEO voor ijzersterke zichtbaarheid, messcherpe teksten en een vurig idee. Kortom: de ingrediënten die nodig zijn zodat je het ijzer kan smeden als het echt gloeiend heet is.

Laat het smeden van vlammende teksten aan mij over. Ik vertaal je brandende ambities naar ijzersterke teksten voor je website, social media of schriftelijke content.

MIJN AANPAK

hoe-vergroot-je-zichtbaarheid

Kwaliteit

Wervende, pakkende teksten zijn nog niet zo makkelijk geschreven. Maar met een tekstschrijver ben je zeker van een specialist. Van iemand die weet hoe je ijzersterke verhalen schrijft en converterende teksten maakt.

hoe-vergroot-je-zichtbaarheid

'SEO-proof'

In dit digitale tijdperk is zichtbaarheid de grootste uitdaging. Maar door je verhaal SEO-proof te maken, zorg ik voor een sterke indruk en voor hoge vindbaarheid van jouw (web)teksten.

hoe-vergroot-je-zichtbaarheid

Effectiviteit

Als tekstschrijver weet ik hoeveel tijd er in het schrijven van pakkende teksten zit. Dat is tijd die je kan steken in andere belangrijke zaken. Dus bespaar jezelf de tijd door het werk aan mij uit te besteden.

hoe-vergroot-je-zichtbaarheid

Doelgroep

Door middel van een doelgroepanalyse, kom ik erachter welke schrijfstijl ik moet toepassen. Cruciaal als je wilt dat je verhaal de juiste lezers en bezoekers trekt naar je website of content.

hoe-vergroot-je-zichtbaarheid

Onderzoek

Zonder onderzoek geen kwaliteit of conversie. Daarom zorg ik voor concreet onderzoek om de nodige informatie te vergaren en voor een goede onderbouwing. Alles om van jouw ideeën de beste verhalen te schrijven.

hoe-vergroot-je-zichtbaarheid

Converteren

Sterke verhalen blijven hangen, activeren je lezers en converteren naar volgers, kopers of abonnees. Ik schrijf verhalen die groei realiseren, die aanzetten tot handelen en die zorgen voor omzet.

OVER DE OPRICHTER

Toen ik in 2021 begon met NUBIS/STUDIOS. wilde ik alles anders doen. In een tijd waarin de wereld meer verdeeld lijkt dan ooit tevoren, zijn mensen in werkelijkheid meer verbonden dan ooit. Is informatie toegankelijker dan ooit en ligt kennis letterlijk binnen handbereik. Toch lijkt niet iedereen dat te kunnen benutten. En nu iedereen verbonden is, vecht ook iedereen om zichtbaarheid.

Wat wil ik dan precies anders doen? Ik wil je die zichtbaarheid geven die zo essentieel is om succesvol te zijn. Ik wil verbinden in een wereld die al zo verdeeld is. Door het sterkte bindmiddel dat er in deze wereld te vinden is; pakkende en krachtige verhalen. Dat woorden verbinden weet je net zo goed als ik. Maar verbinden met woorden is een kunst op zich.

Ik heb NUBIS/STUDIOS. opgericht met het doel om je ideeën te vertalen naar een ijzersterk verhaal. Waarbij ik er niet alleen voor zorg dat je content zichtbaar is, maar ook opvalt bij je doelgroep. Woorden zorgen voor de verbinding en dat is nu net het belangrijkste ingrediënt in 'de soep' die we commercie noemen. En als tekstschrijver zorg ik voor de juiste tekstuele 'kruiden' om de soep volledig op smaak te brengen. Hapklaar voor de mensen die wel trek hebben in goed gekruide content.

PORTFOLIO

Zij gingen jou voor:

Portfolio Plieger

Snipes logo

Portfolio Roestvrijtaal

HOE IK JE KAN HELPEN

Schrijven is een hele kunst op zich. Er komt veel kijken bij het schrijven van sterke verhalen. Want hoe zorg je ervoor dat je verhalen opvallen? Hoe bereik je je doelgroep? En hoe zorg je dat je verhaal blijft hangen? Dit is maar een klein deel van de zaken die belangrijk zijn tijdens het schrijven. En dan hebben we het nog niet eens over het toepassen van SEO of zoekwoordenonderzoek.

Als tekstschrijver kan ik je goed helpen bij het genereren van zichtbaarheid. Door de juiste zoekwoorden, schrijfstijl en SEO toe te passen maak ik van je teksten converterende verhalen.

Hoe-zichtbaarheid-vergroten

Redigeren

Internetgebruikers en lezers van artikelen of blogs haken af bij het zien van onnodige spel- of taalfouten. Om te voorkomen dat je potentiële klanten of bezoekers verliest, voer ik uitvoerige taalchecks en spellingscontroles uit.

hoe-je-zichtbaarheid-vergroot

Mailcampagnes

Nieuwsbrieven zijn een krachtige tool om interactie te genereren met je lezers. Of je nu informatie, updates over je organisatie of simpelweg leuke content wilt delen. Als tekstschrijver zorg ik voor sprekende mailingcampagnes.

Hoe-zichtbaarheid-vergroten

Blogs

Ondernemers onderschatten vaak de kracht van bloggen. Het is de ideale (en cruciale) tool om je zichtbaarheid te vergroten en je kennis te delen met je doelgroep. Klanten komen zelfs vaker terug als je blogs deelt op je website of social media.

hoe-je-zichtbaarheid-vergroot

Vertalingen (NL-EN)

Als ondernemer wil je natuurlijk de wereld veroveren. En het vergaat je veel beter om de harten buiten onze landsgrenzen te stelen, als jouw verhaal ook in een taal te begrijpen is die wereldwijd te verstaan is.

hoe-je-zichtbaarheid-vergroot

Webteksten

Je hebt een brandend idee en krachtig concept. Alleen missen die net zo sterke en vurige teksten waarmee je jouw doelgroep kan overtuigen. Goede webteksten met sterke inhoud zijn minstens zo belangrijk als de zichtbaarheid.

hoe-je-zichtbaarheid-vergroot

Op maat teksten

Heb je een hele andere type tekst nodig? Of dat nu online of offline is, ik ben de tekstschrijver die je verhaal overtuigend maakt. Ik zorg voor zichtbaarheid, zodat je jouw organisatie kan verbinden met de juiste doelgroep.

PLAN EEN KENNISMAKING

Sta je zelf voor een tekstuele uitdaging en heb je geen idee hoe je die moet tackelen? Plan direct een kennismaking met mij in en leg je uitdaging aan mij voor. Samen met jou breng ik je behoefte in kaart en voorzie ik je van het best passende advies. Je krijgt daarnaast op basis van ons gesprek eventueel ook een offerte voor de dienst(en) waarin je geïnteresseerd bent. Zo weet je direct waar je aan toe ben en wat je mag verwachten.

Plan direct je kennismaking in: