WIL JE JE ZICHTBAARHEID VERGROTEN?

Wil je weten hoe je meer zichtbaarheid krijgt en hoe je meer website bezoekers trekt? Doe nu de gratis quick scan! Ik check je website volledig op structuur, SEO, call-to-actions, gebroken linkjes, geschreven teksten voor het web en meer. Op basis van de verkregen data zorg ik voor advies, volledig afgestemd op je website of je socialmediakanalen.

Helemaal gratis en voor niets!

Zichtbaarheid

Structuur

Is de sitestructuur logisch? Staan de belangrijkste zaken bovenaan? Staan de minder belangrijke zaken onder aan de structuur? Is het duidelijk waar alle informatie te vinden is? Ik check of de structuur in orde is.

Teksten

Hoe zijn de teksten geschreven? Is de propositie duidelijk? Hoe is de leesbaarheid van de website? Kortom: Is je website voorzien van sterke teksten? Of kunnen die nog effectiever gemaakt worden?

Zichtbaarheid

Navigatie

Consistentie is het allerbelangrijkste van goede navigatie op je website. Staan de logo's en icoontjes op de juiste plek? Staan de afbeeldingen goed? Verwijzen de hyperlinkjes naar de juiste pagina's? Ik check of dit en meer allemaal in orde.

SEO optimalisatie

Is je website goed zichtbaar? Zijn er genoeg keywords aanwezig? En zijn die keywords ook sterk genoeg of kennen ze een hoge moeilijkheidsgraad? Is er ook sprake van sub-keywords? Allerlei belangrijke zaken die je zichtbaarheid bepalen.

Vormgeving

De vormgeving van je website dient bij te dragen aan je doelstellingen. Heb je een jonge doelgroep? Is daarop de website dan ook afgestemd? Heb je een oudere doelgroep? Zijn de teksten dan goed leesbaar en in de juiste formaat weergeve?

Connectiviteit

Zijn er genoeg linkjes aanwezig? Werken die linkjes ook allemaal naar behoren? Niet te vergeten Social Media. Verwijs jij al naar je sociale media kanalen? Wederom zaken die de zichtbaarheid en vindbaarheid van je website beïnvloeden.

Het enige wat je moet doen is je gegevens invullen in de velden hieronder. Daarna ga ik direct aan de slag met de quick scan.