WERKWIJZE

Of het nu gaat om webteksten, artikelen, blogs of vertalingen. Ik help je aan professionele, SEO geoptimaliseerde teksten. Zodat jij je tijd kan besteden aan de dingen waarin je goed bent. Lees verder en kom erachter hoe ik zorg voor SEO optimalisatie.

SEO optimalisatie van je teksten

Blogs

Schrijf je blogs, maar weet je niet hoe je die SEO geoptimaliseerd moet maken? Ik help je om je blog nog beter te maken en SEO geoptimaliseerd te krijgen. Zo weet je zeker dat je blogs altijd vindbaar zijn in de zoekmachines en dat je te allen tijde de juiste doelgroep bereikt.

SEO optimalisatie van je teksten

Webteksten

Voldoen je huidige webteksten niet of genereren ze nog niet genoeg zichtbaarheid? Laat je teksten door mij redigeren. Ik zorg dat je teksten foutloos zijn en voldoen aan de richtlijnen van de zoekmachines. Zo ben je te allen tijde zeker van website bezoekers en klanten.

SEO optimalisatie van je teksten

Productteksten

Heb je zelf productomschrijvingen geschreven voor je webshop, maar weet je niet of die de juiste zichtbaarheid genereren? Ik zorg ervoor dat je productteksten foutloos en aantrekkelijk geschreven zijn. Daarnaast maak ik jouw teksten SEO geoptimaliseerd.

SEO optimalisatie van je teksten

Overigen

Heb je andere teksten, zowel online als offline, die niet voldoen aan je wensen? Of wil je simpelweg meer zichtbaarheid van je website? Laat je teksten door mij redigeren. Ik zorg voor foutloze teksten die ook aantrekkelijk geschreven zijn en SEO geoptimaliseerd zijn.

HOE IK TE WERK GA

De samenwerking begint met een kennismakingsgesprek. Zo leer ik alles over jou en je onderneming, idee of concept, zodat ik goed van start kan gaan. Persoonlijk contact is ook belangrijk om de juiste tone of voice te gebruiken in je verhaal.

Nadat ik de nodige informatie heb verkregen, begin ik met schrijven voor je. Ik maak een concepttekst waarin je idee of concept wordt vertaald naar een pakkend en overtuigend verhaal. Of je nu een product, bedrijf wilt promoten, of nieuwe klanten en bezoekers wilt aantrekken. Laat het aan mij over. 

DIT IS WAT IK DOE

Slide 1
STAP 1
INTERVIEW

Om de opdracht goed uit te kunnen voeren, stel ik vragen om de juiste informatie te vergaren.

Slide 2
STAP 2
SCHRIJFSTIJL BEPALEN

Ik bepaal de schrijfstijl en stem die af op de tone-of-voice van je bedrijf en die spreekt tot de doelgroep.

Slide 3
STAP 3
ONDERZOEK

Om de juiste mensen te bereiken doe ik een doelgroepanalyse en zoekwoordenonderzoek.

Slide 4
STAP 4
CONCEPTTEKST

Ik maak een concepttekst waarin je idee of concept wordt vertaald naar een pakkend en overtuigend verhaal.

Slide 5
STAP 5
FEEDBACK

Na de concepttekst te hebben geschreven, volgen er twee correctierondes om de tekst verder naar wens te maken.

Slide 6
STAP 6
REDIGEREN

Om je verhaal en leesbaarheid te optimaliseren doe ik een complete taal- en spellingscheck.

Slide 7
STAP 7
OPLEVERING

De tekst is af! Eventueel kondig ik de wijzigingen aan via social media en laten we Google z`n werk doen.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

WAT JE KAN VERWACHTEN

Ik zorg niet alleen voor SEO optimalisatie van teksten, ik maak ze ook goed zichtbaar, leesbaar en converterend. Ik zorg ervoor dat de deadline wordt gehaald en ga snel te werk. Zonder daarbij een afbreuk te doen aan de kwaliteit van je verhaal. Als professional stel ik persoonlijk contact op prijs. Zo weet je te allen tijde waar je aan toe bent. Tenslotte bied ik je de ruimte om feedback te geven, zodat je teksten altijd voldoen aan je wensen. 

Goede SEO geoptimaliseerde teksten zijn afgestemd op je doelgroep. Ze zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid, betere ranking en meer relevante bezoekers. Wil je ook een betere positionering voor je onderneming en een verhoogde conversie?

 

JA, DIT WIL IK

SEO OPTIMALISATIE NODIG?

Ik zorg niet alleen voor wervende en overtuigende verhalen. Ik zorg er ook voor dat je teksten goed opvallen en zichtbaar zijn. Neem daarom direct contact met mij op.

team

Sander van Rijn

Oprichter NUBIS/STUDIOS.

Ik ben te bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail: info@nubisstudios.com
Tel: +31 (0)6 14 58 59 51