VERTALINGEN VAN JE TEKSTEN

Heb je als ondernemer ambities die ook buiten onze landsgrenzen reiken? Dan heb je wel (web)teksten nodig die ook zichtbaar en leesbaar zijn voor internationaal publiek. En om de harten van de lezers buiten Nederland te stelen, zorg ik voor 'catchy' Engelse teksten. Niet 1-op-1 vertaald, maar geschreven in de 'look and feel' van je bedrijf. Ik zorg dat je verhaal volledig is afgestemd op je internationale doelgroep. Een verhaal dat qua structuur en inhoud klopt, die foutloos en SEO geoptimaliseerd is. Dus voor de vertaling van Nederlands naar Engels, ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag aan de slag voor je.

WELKE TEKSTEN VERTAAL IK?

vertaling nederlands naar engels

Volledige website

Heb je een volledige website die je wilt laten vertalen? Ik maak de vertaling van Nederlands naar Engels. Je teksten worden niet één op één vertaald, maar herschreven om ze goed af te stemmen op je Internationale doelgroep.

vertaling nederlands naar engels

Webteksten

Heb je specifieke pagina’s die vertaald moeten worden naar het Engels? Ik zorg voor SEO geoptimaliseerde teksten in het Engels. Zo ben je gegarandeerd van hoge zichtbaarheid, ook bij internationaal publiek.

vertaling nederlands naar engels

Blogs

Blogs zorgen voor extra zichtbaarheid. Ze bevestigen daarnaast ook je status als expert. Door de vertaling van Nederlands naar Engels, bevestig je die status ook onder de Engelstalige doelgroep. Laat het daarom aan mij over.

vertaling nederlands naar engels

Pers/nieuwsberichten

Je wilt krachtige en overtuigende nieuwsbrieven of persberichten sturen. Belangrijk is dan wel dat je brieven goed overkomen en hoge ogen gooien. Ik zorg voor de vertaling van Nederlands naar Engels van je nieuws- of persberichten.

vertaling nederlands naar engels

Productteksten

Goede productteksten moeten je klanten ervan overtuigen om bij jou producten af te nemen. Dat geldt ook voor internationaal publiek. Door je productteksten te vertalen naar Engels, trek je ook buitenlandse klanten aan.

vertaling nederlands naar engels

Op maat

Heb je hele andere teksten of projecten die vertaald moeten worden naar het Engels? Laat mij je dan helpen. Ik zorg ervoor dat je teksten foutloos worden geschreven, zonder één op één te vertalen vanuit het Nederlands.

VERTALING VAN JE WEBSITE OF VAN ANDERE TEKSTEN

Zeker voor ondernemers met buitenlandse ambities is een website vertaald naar het Engels belangrijk. Uiteraard wil je niet dat je website letterlijk 1-op-1 wordt vertaald. Voor het beste resultaat en voor de SEO optimalisatie, zijn ijzersterke Engelse teksten nodig. En om aan de richtlijnen van Google te voldoen, zorg ik ervoor dat de Engelse teksten dezelfde inhoud en 'feel' hebben als je Nederlandse teksten.

En als tweetalige tekstschrijver (die ook nog eens in het bezit is van een C1/C2 certificaat Engels van Cambridge University), ben je bij mij 100% aan het juiste adres! Dus wil jij je teksten laten vertalen door een professional? Neem dan direct contact met mij.

WAAROM MET MIJ SAMENWERKEN?

Slide 1
BESPAAR TIJD

Door het vertalen aan mij over te laten, hou je genoeg tijd over voor andere belangrijke zaken.

Slide 2
HOGE KWALITEIT VERTALINGEN

Door mij je teksten te laten vertalen ben je altijd zeker van de hoogste kwaliteit en foutloze vertalingen.

Slide 3
NATIVE ENGELS

Met een C1/C2 Advanced English certificaat op zak, kan ik je het niveau van een native spreker garanderen.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

HOE GA IK TE WERK?

Je wilt graag je Engelse vertalingen aan mij overlaten. Maar natuurlijk wil je weten hoe ik vervolgens te werk ga, zodat je weet wat je kan verwachten:

- Behoeften bespreken
- Teksten aanleveren
- Vertalen naar Engels
- Redigeren van vertalingen
- Drie correctierondes
- Feedback verwerken en oplevering

DIT ZEGGEN KLANTEN

ANDERE DIENSTEN

Benieuwd naar mijn andere diensten?

 

BLOGS

Blogs schrijven kost tijd, is lastig en kost ondernemers vaak de nodige energie. Toch zorgen blogs voor veel zichtbaarheid. Laat het aan mij over.

DIT WIL IK

WEBTEKSTEN

Om goed te scoren in de zoekmachines zullen je webteksten SEO geoptimaliseerd moeten zijn. Ik zorg dat je webteksten goed vindbaar zijn.

DIT WIL IK

REDIGEREN

Voorkom dat je bezoekers en klanten misloopt omdat je teksten te veel fouten bevatten of niet goed geschreven zijn. Laat je teksten door mij redigeren.

DIT WIL IK

PRODUCTTEKSTEN

Je hebt een prachtige webshop, maar je producten worden niet gevonden in Google. Zonde! Want een mooie webshop verdient het gezien te worden.

DIT WIL IK

INTERNATIONAAL DE HARTEN STELEN?

Ik zorg dat je ook buiten onze landsgrenzen opvalt. Neem direct vrijblijvend contact met mij op! Ik help je graag aan 'catchy' en wervende vertalingen.


team

Sander van Rijn

Oprichter NUBIS/STUDIOS.

Ik ben te bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail: info@nubisstudios.com
Tel: +31 (0)6 14 58 59 51