BLOGS

Hoe schrijf je goede blogs? Goede blogs schrijven kost tijd, is lastig en kost je vaak de nodige energie. Toch zorgen ze voor veel zichtbaarheid. Het is daarnaast de ideale manier om te laten zien dat jij de expert bent in je vakgebied. Bloggen helpt dus ook de conversie te verhogen!

Dus waarom het dan niet meteen goed doen? Besteed het bloggen aan mij uit. Dan zorg ik voor wervende, converterende artikelen. Artikelen die je niet alleen meer zichtbaarheid opleveren, maar ook potentiële klanten naar je website trekken. Hoe? Door SEO geoptimaliseerd blogs te schrijven, volledig in de 'tone of voice' van je organisatie.

WAAROM JE BLOGS AAN MIJ UITBESTEDEN?

Blogs schrijven

Consistentie

Je bent altijd zeker van nieuwe content op je website. Content waar je bezoekers wat aan hebben. Zakelijk bloggen voegt veel waarde toe aan je onderneming, zeker als je er zelf geen omkijken naar hebt en zeker bent van kwaliteit.

expertstatus met blogs

Expert status

Blogs zijn ideale tools om je kennis te delen met je doelgroep. Zeker als je content deelt die niet alleen informatief is, maar ook handig en bruikbaar. De kans dat mensen sneller naar je toe gaan is veel groter als je zinvolle content deelt.

SEO blogs

SEO geoptimaliseerd

Door blogs te plaatsen op je website gaat de zichtbaarheid van je website omhoog. Websites met blogs worden beter gewaardeerd door zoekmachines, waardoor ze hoger in de zoekresultaten zichtbaar zijn.

blogs uitbesteden

Bespaar tijd

Door het bloggen aan mij uit te besteden, help ik je tijd te besparen. Ik ontzorg je door ijzersterke blogs te schrijven die afgestemd zijn op je doelgroep. Jij bespaart daarmee tijd die je kan steken in zaken waar je echt goed in bent.

blogs voor je website

Social media

Door je blogs aan te kondigen op sociale media, trek je nieuwe volgers en bezoekers naar je website. Daar zou dus zowaar een nieuwe klant of abonnee tussen kunnen zitten. Daarnaast trek je er simpelweg veel meer lezers mee aan.

meer omzet met blogs

Creëer waarde

Consistentie, tijdsbesparing, SEO optimalisatie, zichtbaarheid, al deze zaken zorgen ervoor dat de waarde van je website, je content en je onderneming stijgen. Door dit aan mij uit te besteden, kun jij je volledig richten op je klanten.

BLOGABONNEMENTEN

Welke abonnement past het best bij jou?
Standaard
170 EUR (ex. BTW) per blog
1 blog
tot 700 woorden
1x keyword
2x hyperlinks
1x LinkedIn Post
2 correcties
 
 
 
Premium
325 EUR (ex. BTW) per maand
2 blogs per maand
tot 700 woorden
Volledige SEO optimalisatie
LinkedIn post
Instagram post
Omslagfoto
3 correcties
 
 
Elite
600 EUR (ex. BTW) per maand
3 blogs per maand
tot 850 woorden
Volledige SEO optimalisatie
LinkedIn post
Instagram post
Facebook post
omslagfoto
3 correcties
 

Goede SEO geoptimaliseerde blogs zijn afgestemd op je doelgroep. Ze zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid, betere ranking en meer relevante bezoekers. Wil je ook een betere positionering voor je onderneming en een verhoogde conversie?

 

JA, DIT WIL IK

HOE IK TE WERK GA

Persoonlijk contact vind ik belangrijk. Daarom begin ik de samenwerking altijd eerst met een (telefonisch) interview. Zo weet ik precies wat er nodig is en weet ik precies wat je behoeften zijn. Dit traject ziet er als volgt uit:

- Een (telefonisch) interview
- Blogonderwerpen selecteren
- Zoekwoorden onderzoek
- Blogplan samenstellen
- Blog schrijven
- Taal- en spellingscontrole
- Publiceren op je website
- Delen op social media

WAAROM IK JE BLOGS MOET SCHRIJVEN

Slide 1
SEO GEOPTIMALISEERD

Verhoog de zichtbaarheid van je website door SEO geoptimaliseerde blogs te plaatsen.

Slide 2
EXPERT STATUS

Deel je kennis met je doelgroep in jouw blogs en verwerf in jouw niche de expert status.

Slide 3
VERHOOG JE CONVERSIE

Consistentie, tijdsbesparing en SEO optimalisatie, al deze zaken van het bloggen vergroten jouw waarde.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

DIT ZEGGEN KLANTEN

ANDERE DIENSTEN

Benieuwd naar mijn andere diensten?

 

WEBTEKSTEN

Om goed te scoren in de zoekmachines zullen je webteksten SEO geoptimaliseerd moeten zijn. Ik zorg dat je webteksten goed vindbaar zijn.

DIT WIL IK

REDIGEREN

Voorkom dat je bezoekers en klanten misloopt omdat je teksten te veel fouten bevatten of niet goed geschreven zijn. Laat je teksten door mij redigeren.

DIT WIL IK

PRODUCTTEKSTEN

Je hebt een prachtige webshop, maar je producten worden niet gevonden in Google. Zonde! Want een mooie webshop verdient het gezien te worden.

DIT WIL IK

TEKSTEN OP MAAT

Heb je een goed idee die je maar niet onder woorden kan brengen? ik zorg voor wervende en pakkende verhalen voor al je teksten.

DIT WIL IK

WIL JE GOEDE BLOGS HEBBEN?

Wil jij je zichtbaarheid vergroten van je website? Neem direct vrijblijvend contact met mij op! Ik help je graag aan pakkende, SEO geoptimaliseerde blogs.


team

Sander van Rijn

Oprichter NUBIS/STUDIOS.

Ik ben te bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail: info@nubisstudios.com
Tel: +31 (0)6 14 58 59 51