FOUTLOZE, SEO GEOPTIMALISEERDE TEKSTEN

Wat is redigeren en wat is het nut ervan? Daarmee wordt het verbeteren van je teksten bedoelt. De kans dat je websitebezoekers (en dus potentiële klanten) misloopt door taal- en spellingsfouten is groot. Zijn je teksten wel duidelijk? Is je website überhaupt wel ‘SEO-proof’ en afgestemd op je doelgroep? Of heb je toch de juiste hulp nodig bij het verbeteren van je teksten?

Ik zorg voor zichtbaarheid door je teksten te (her)schrijven en door je SEO te verbeteren. Voorkom dat je bezoekers en potentiële klanten misloopt, omdat je teksten te veel fouten bevatten of niet duidelijk geschreven zijn. Dus laat je teksten door mij redigeren.

redigeren voor zichtbaarheid

Blogs

Schrijf je blogs, maar weet je niet hoe je die SEO geoptimaliseerd moet maken? Ik help je om je blog nog beter te maken en SEO geoptimaliseerd te krijgen. Zo weet je zeker dat je blogs altijd vindbaar zijn in de zoekmachines en dat je te allen tijde de juiste doelgroep bereikt.

Redigeren-van-teksten

Webteksten

Voldoen je huidige webteksten niet of genereren ze nog niet genoeg zichtbaarheid? Laat je teksten door mij redigeren. Ik zorg dat je teksten foutloos zijn en voldoen aan de richtlijnen van de zoekmachines. Zo ben je te allen tijde zeker van website bezoekers en klanten.

Productteksten-redigeren

Productteksten

Heb je zelf productomschrijvingen geschreven voor je webshop, maar weet je niet of die de juiste zichtbaarheid genereren? Ik zorg ervoor dat je productteksten foutloos en aantrekkelijk geschreven zijn. Daarnaast maak ik jouw teksten SEO geoptimaliseerd.

Op maat teksten redigeren

Op maat

Heb je andere teksten, zowel online als offline, die niet voldoen aan je wensen? Of wil je simpelweg meer zichtbaarheid van je website? Laat je teksten door me redigeren. Ik zorg voor foutloze teksten die ook nog eens aantrekkelijk geschreven zijn en SEO geoptimaliseerd zijn.

LAAT JE TEKSTEN (SEO) OPTIMALISEREN

Weten mensen je website wel te vinden, maar blijven ze niet hangen? Of weten mensen je website helemaal niet te vinden? Dat kan allerlei oorzaken hebben. Je wilt dat je content de juiste doelgroep aanspreekt. Je wilt ook dat je webteksten -denk bijvoorbeeld aan webpagina’s, productomschrijvingen of artikelen- overtuigen. En om de juiste doelgroep te bereiken moet je website voldoen aan de SEO richtlijnen. Er zijn dus nogal wat elementen waar je aan moet denken. Laat het daarom aan mij over. Ik zorg voor foutloze (web)teksten en een ijzerstek verhaal die goed zichtbaar is in Google.

DE VOORDELEN

Slide 1
VERBETER JE TEKSTEN

Verbeter je teksten zodat je niet alleen beter wordt gevonden, maar ook de juiste doelgroep aanspreekt.

Slide 2
TREK MEER BEZOEKERS AAN

Het verbeteren van je teksten zorgt voor meer bezoekers. Optimaliseer je teksten en verhoog je conversie.

Slide 3
BEREIK JE DOELGROEP

Zichtbaarheid is niet alles. Ik zorg dat jij de juiste doelgroep bereikt en dat je lezer blijven hangen.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

ZO GA IK TE WERK

Om de juiste schrijfstijl te bepalen is persoonlijk contact belangrijk. Daarom plan ik eerst altijd een (telefonisch) kennismakingsgesprek voordat ik aan het werk ga. Maar daar houdt het nog niet op. Want ik doe ook deze dingen:

- Zoekwoordenonderzoek
- Conceptteksten schrijven
- Taal- en spellingscheck
- Oplevering van de teksten

DIT ZEGGEN KLANTEN

ANDERE DIENSTEN

Benieuwd naar mijn andere diensten?

 

WEBTEKSTEN

Om goed te scoren in de zoekmachines zullen je webteksten SEO geoptimaliseerd moeten zijn. Ik zorg dat je webteksten goed vindbaar zijn.

DIT WIL IK

VERTALINGEN

Heb jij ambities die ook buiten onze landsgrenzen reiken? Dan heb je wel (web)teksten nodig die ook zichtbaar zijn voor internationaal publiek.

DIT WIL IK

BLOGS

Blogs schrijven kost tijd, is lastig en kost ondernemers vaak de nodige energie. Toch zorgen blogs voor veel zichtbaarheid. Laat het aan mij over.

DIT WIL IK

REDIGEREN

Voorkom dat je bezoekers en klanten misloopt omdat je teksten te veel fouten bevatten of niet goed geschreven zijn. Laat je teksten door mij redigeren.

DIT WIL IK

WIL JIJ GEOPTIMALISEERDE TEKSTEN?

Wil je voorkomen dat je je klanten of bezoekers afschrikt met slechte teksten? Neem direct vrijblijvend contact met mij op! Ik help je graag aan geoptimaliseerde en foutloze teksten.


team

Sander van Rijn

Oprichter NUBIS/STUDIOS.

Ik ben te bereiken via onderstaande gegevens:

E-mail: info@nubisstudios.com
Tel: +31 (0)6 14 58 59 51